Algebehandling af tag

Er taget, fliserne eller facaden blevet grønne af alger? Så se hvordan vi kan hjælpe dig!

Behandling af alger på tag

Når vi kommer ud til dig som kunde, starter vi med at tage billeder af taget, så vi til en evt opfølgning kan se om vi har fået det ønskede resultat. Når vi starter behandlingen af taget, starter vi med at tilføre vand til vores maskine, derfor skal der være adgang til en udendørs vandhane.

Under behandlingen bliver det overskydende algebehandling suget op af tagrenden, så det ikke kommer med i kloakken.

I løbet af de næste par uger begynder algerne at skifte farve, og derfra er det op til vejret, at få skyllet algerne ned fra taget. Er taget hårdt ramt af alger, kan det kræve en ekstra behandling senere på året.

Vi anvender kun miljøgodkendte midler

Pris: fra 650,- kr. inkl. moms

Hvorfor skal man behandle mod alger?

Det kan være en god ide at behandle dit tag, fliser eller facader mod alger, da algernes rødder kan ødelægge holdbarheden på de nævnte overflader. Algerne trives godt i fugtigt vejr, og de kan derfor på kort tid udvikle sig meget. Med en algebehandling øger du derfor holdbarheden, og det er med til at holde overfladerne rene.

Der er mulighed for at lave en fast aftale, så vi fast kommer en gang hvert år og behandler dit tag mod alger.

Se mere til vores arbejde her

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.